Ce este Fit Cake?

NO SUGAR NO PROBLEM

Oricât de grandios ar suna, Fit Cake are o misiune. Este cuprins în sloganul: „Fără zahăr, nicio problemă”. Este motto-ul nostru, nu un slogan gol. Zahărul este una dintre cele mai mari dependențe ale secolului 21, iar diabetul este una dintre cele mai periculoase boli ale civilizației. Deci nu folosim zahăr în bucătărie. Îl înlocuim cu xilitol, eritritol sau fructe. Renunțăm la gluten, lactoză și produse de origine animală.

Suntem primul loc din țară care oferă prăjituri și prăjituri de aniversare fără zahăr, gluten și lactoză , precum și multe opțiuni vegane și KETO. În concluzie, deserturile noastre pot fi consumate fără remușcări și fără să ne îngrășăm! 
Special pentru tine, atasam informatii nutritionale fiecarui tort/desert/bomboane, pe care gasesti compozitia, puterea calorica si distributia macronutrientilor.​
Dulciurile noastre nu sunt doar sănătoase, ci și gustoase și cu siguranță își bat „strămoșii” nesănătoși cărora le spunem „NU” ferm o dată pentru totdeauna. FĂRĂ ZĂHĂR, FĂRĂ PROBLEME.

Suntem o echipă pasionată de deserturi delicioase și sănătoase, care sunt potrivite pentru oricine, indiferent de dieta lor. În timp ce există multe opțiuni de deserturi vegane disponibile, ne-am concentrat în special pe prăjituri vegane, pentru că credem că acestea sunt printre cele mai indulgente și rafinate gustări.

Fiecare prăjitură pe care o oferim este preparată cu ingrediente de cea mai bună calitate, folosind rețete tradiționale sau inovatoare pentru a crea gusturi și texturi remarcabile. În plus, suntem mereu în căutarea celor mai bune ingrediente organice și sustenabile, pentru a ne asigura că produsele noastre nu numai că sunt delicioase, dar și sănătoase și prietenoase cu mediul.

Suntem mândri să oferim o gamă largă de prăjituri vegane pentru toate gusturile, de la clasicele prăjituri cu ciocolată sau cu mere până la opțiuni mai sofisticate, cum ar fi torturi de nuntă sau prăjituri cu fructe de pădure și unt de migdale. Indiferent dacă sunteți vegani de lungă durată sau doar încercați să reduceți consumul de produse de origine animală, suntem siguri că veți găsi ceva care să vă placă în magazinul nostru online de prăjituri vegane.

Mulțumim pentru vizitarea magazinului nostru online și așteptăm cu nerăbdare să vă oferim cele mai bune prăjituri vegane pe care le-ați gustat vreodată!